Baby Spa - Educaţie acvatică şi înot pentru copii

Încă de la naştere, copiii au instinctele necesare pentru activităţile acvatice. Tocmai de aceea, Baby Spa este segmentul Aviaţiei Wellness Center care promovează un concept complex şi complet de educaţie acvatică bazat pe experienţă, servicii premium şi grijă permanentă pentru siguranţa şi sănătatea copilului. Dezvoltarea armonioasă şi sănătoasă a copiilor este cel mai important obiectiv Baby Spa, iar programele de activităţi sunt concepute şi adaptate pentru fiecare categorie de vârstă, de la bebeluşul de numai câteva zile şi până la copilul de 10 ani.

Întreaga echipă este formată din specialişti cu o experienţă vastă în domeniul programelor de înot şi al gimnasticii acvatice prenatale. Pe lângă pregătirea universitară din cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport sau a celei de Kinetoterapie, cea mai mare parte a instructorilor noştri a urmat şi cursul Activităţi Acvatice cu Bebeluşii susţinut de Claude Devatine – formator BEESAN şi Preşedinte al Federaţiei Franceze de Activităţi Acvatice şi Timp Liber.

Clasele de înot pentru copii sunt susţinute de către instructori specializaţi a căror misiune principală este să îi înveţe pe cei mici să înoate, să capete curaj şi să îşi dezvolte abilităţile motrice. Astfel, cei mici se vor îndrăgosti de sport şi de mişcare încă de la primul contact cu apa.

Spre deosebire de sistemul clasic de curăţare a apei cu clor, la Baby Spa este utilizat un procedeu care protejează pielea sensibilă a copiilor şi nu irită mucoasele. Apa este curăţată prin electroliză salină, o modalitate care eliberează clorul natural, fără efecte adverse asupra celor mici.

Tot din grijă pentru sănătatea copiilor, la Baby Spa se utilizează o lampă cu ultraviolete cu eficienţă foarte bună în distrugerea tuturor tipurilor de bacterii, virusuri, paraziţi, germeni patogeni din apă. Împrospătarea apei se face zilnic prin înlocuirea unei cantităţi de 40l pentru fiecare utilizator al piscinei. O dată la 10 zile întreagă cantitate de apă din piscină este înlocuită complet. Mai mult de atât, calitatea acesteia este verificată săptămânal iar analiza indicatorilor microbiologici şi fizico-chimici este asigurată de către Laboratorul de Analiză şi Control al Calităţii Apei ALMARO MED, certificat SRAC, ISO9001 şi acreditat de Ministerul Sănătăţii, Direcţia de Sănătate Publică. Pentru că mediul înconjurător este la fel de important ca apa din piscină, curăţarea suprafeţelor adiacente se face zilnic cu substanţa RENTI FG, produs avizat sanitar de Ministerul Sănătăţii şi Familiei, Institutul de Sănătate Publică, certificat de calitate ISO EN 9001, 14001, 13485. Produsul distruge bacterii (inclusiv Salmonella), fungi, levuri şi virusuri (HBV, HIV, ROTA). Este biodegradabil şi nu conţine aldehide fenoli, fosfaţi sau compuşi de oxidare.