Activităţi pentru copii

Deoarece Aviaţiei Wellness Center este un concept dedicat întregii familii, clasele de grup dedicate copiilor sunt o modalitate excelentă de a-i ajuta să aibă un corp sănătos, de a-și face noi prieteni, de a-și descoperi noi aptitudini,și de a se relaxa prin mişcare după activităţile şcolare sau cele de grădiniţă.

  Contactati-ne pentru mai multe detalii

 

CLASE DE DANS

Fiecare micuţ are o latură creativă iar în primii ani de copilărie, cel mai des aceasta este reflectată în dans şi în libertatea de mişcare specifică acestuia. Prin urmare, la clasele de dans, copii îşi vor petrece timpul într-un mediu în care se vor dezvolta armonios, îşi pot corecta greutatea şi îşi pot face prieteni noi cu care să dea câte o petrecere dansantă de fiecare dată când păşesc în sala modernă de antrenament. Sub supravegherea atentă a profesorilor dedicaţi, copiii vor face mişcare pe ritmurile elegante ale dansului sportiv, precum şi pe ritmurile libere de street dance şi hip hop.


CLASE DE BALET

Clasele de balet oferit pot fi primii paşi către performanţă într-una dintre cele mai elegante arte. În acelaşi timp, baletul poate fi o bună modalitate de a petrece timpul într-un mediu plăcut, liniştit, relaxat în care se va învaţă autodisciplina. În cadrul claselor de balet, prima îmbunătăţire vizibilă va fi postura corpului, urmată apoi de tonifierea musculară. Baletul solicită majoritatea grupelor de muşchi, cu precădere pe cei ai picioarelor, ai abdomenului şi ai spatelui, grupe care, atunci când sunt lucrate, vor dezvolta o silueta suplă şi armonioasă. Exerciţiile de balet se vor desfăşura în deplină siguranţă sub îndrumarea unor profesionişti cu experienţă în domeniu, în studioul care oferă condiţii minunate necesare exprimării acestei arte. Cursurile de balet se desfăşoară în colaborare cu Casa de Balet, care foloseşte prestigioasă metodă Vaganova, născută în Sankt Petersburg şi dezvoltată timp de mai bine de două secole. Astfel, copiii vor beneficia nu doar de dezvoltarea sculpturală oferită de această disciplină, ci şi de o înţelegere profundă a emoţiilor stârnite de arta baletului.

Toate abonamentele destinate celor mici pot veni în completarea pachetelor pentru adulţi, puse la dispoziţie de Aviaţiei Wellness Center, exprimând astfel conceptul nostru pus în slujba întregii familii.