Tratamente faciale cu efect imediat


Terapia cu oxigen hiperbaric

Terapia cu oxigen hiperbaric a devenit populară în rândul vedetelor şi nu numai după ce Madonna i-a atestat rezultatele. Oxigenul este vital oamenilor iar acest lucru se vede şi la nivel micro. Atunci când celulele corpului nu primesc suficient oxigen, se declanşează procesul de îmbătrânire prematură a ţesuturilor. În ceea ce priveşte pielea, alături de lipsa colegenului şi a elastinei, neoxigenarea suficientă a ţesuturilor va avea efecte neplăcute. Terapia hiperbară vine în ajutorul epidermei prin declanşarea producţiei de colagen la nivel facial. În acelaşi timp, oxigenoterapia încetineşte procesul de îmbătrânire, hrăneşte şi repara celulele deteriorate, reduce impurităţile pielii şi este un ajutor activ în vindecarea tenului acneic. În plus, terapia cu oxigen hiperbaric poate fi aplicată nu doar în zona fetei, ci şi pe gât, mâini, picioare şi abdomen.

Terapie facială cu radiofrecvenţă

Tratamentul de radiofrecvenţă presupune încălzirea selectivă a unor legături moleculare din ţesuturile pielii. Efectul imediat este scurtarea şi obligarea structurilor de colagen să se întindă şi să producă noi fibre de colagen. Tratamentul nu este dureros şi primele efecte sînt vizibile după prima şedinţa de tratament. Pielea este vizibil tonifiată iar ridurile sunt reduse. De asemenea, cicatricile cauzate de acnee sunt eliminate iar porii sunt închişi. Cu ajutorul tratamentului de tip RF, pungile de sub ochi dispar şi conturul fetei devine clar definit.
Beneficiile complete ale terapiei faciale cu radiofrecvenţă sunt încetinirea procesul de îmbătrânire a pielii, hrăneirea celulelo deteriorate şi regenerarea țesutului epidermic, redarea fermităţii şi reducerea impurităților pielii. In plus, terapia faciala RF reduce acneea aflată în starea sa activă, hrănește și oxigenează epiderma, accelerează procesul de vindecare şi reduce problemele cauzate de poluare.
Tratamentele faciale sunt recomandate atât doamnelor, cât şi domnilor şi pot fi efectuate într-una din zilele în care toată familia se bucură de serviciile Aviaţiei Wellness Center.

Tratamente corporale pe baza de radiofrecvenţă


Radiofrecvenţa este tratamentul revoluţionar pus la dispoziţia clienţilor care a înlocuit în ultima perioadă intervenţiile dureroase de lipoaspiraţie. Avantajele tratamentului corporal RF sunt procedurile neinvazive şi lipsite de durere, lipsa necesităţii unei perioade de recuperare şi efectele vizibile imedita. Un astfel de tratament este recomandat în special femeilor care au născut recent. În timp ce doamnele se vor bucură de efectele tratamentului corporal care va redă silueta ideală, bebeluşii se pot bucura de orele de înot pentru copii.
Pielea flască de pe picioare şi de pe coate, sânii lăsaţi sau aspectul inestetic de coajă de portocală vor rămâne doar amintiri neplăcute după tratamentul corporal cu radiofrecvenţa iar efectele vor fi vizibile de la prima sedinţă de terapie.
Undele de radiofrecvenţă contractă colagenul din corp şi stimulează formarea fibrelor de elastină pentru a recontura linia siluetei. Efectele tratamentului se simt inclusiv după ce şedinţa s-a încheiat iar zonele tratate vor păstra căldura generată de unde astfel încât fibrele se vor afla în stare de contracţie şi vor lucra în continuare pentru tonifierea ţesuturilor. Epiderma nu este afectată însă straturile de grăsime din profunzime sunt remodelate şi astfel centimetri se vor topi văzând cu ochii.
Cel mai mare efect al tratamentelor corporale cu RF este subţierea şi modelarea corpului, precum şi ameliorarea incredibilă a vergeturilor, cicatricilor si a celulite în fază avansată. De asemenea, oferă fermitate si tonifiere corpului, în special pe abdomen, brațe, coapse și fese şi imbunătățește considerabil calitatea pielii.