Plajă artificială unică în România

Cu siguranţă fiecare dintre noi îşi doreşte un bronz sănătos de-a lungul întregului an, fără să se expună pericolelor posibile din cabinele de bronzare cu raze UV dăunătoare sau fără să treacă prin accidentele cauzate de produsele cosmetice care bronzează artificial. Chiar dacă nuanţa poate fi apropiată de cea naturală, hainele pătate de aceste produse ar putea să nu merite efortul.

Aviatei Welleness Center aduce în prim plan plaja artificială unică în România care oferă posibilitatea efectuării terapieiprin lumină, cu efecte benefice pentru sănătate. În interiorul sălii special amenajate, plajă funcţionează ca fototerapie datorită tehnologiei specifice Suntech, o lumină asemănătoare cu cea a soarelui, însă fără a conţine raze UV daunatoare. Prin urmare, te poţi bucura de o mini-vacanţă oricând îţi doreşti să evadezi din activităţile zilnice extenuante sau monotone. Ambianţa extrem de plăcută şi încântătoare, nivelul de lumină blând, şi prezenţa şezlongurilor îţi oferă senzaţia relaxare şi destindere de care te poţi bucură fără a fi nevoie de ochelari de protecţie sau de crema cu factor SPF. De altfel, la plaja artificială se pot bucura de un bronz natural atât femeile însărcinate, cât şi copiii sau persoanele cu pielea foarte sensibilă. Aşadar, tratamentul cu lumina Suntech este o activitate laissez-fair dedicată întregii familii.

Efectele benefice ale unei astfel de şedinţe de relaxare se simt atât asupra stării fizice, cât şi a celei mentale. O zi de plajă ameliorează afecţiunile reumatice, musculare şi chiar ovariene, întăreşte sistemul imunitar şi ajută la fixarea vitaminei D, combate stările de depresie şi conduce la obţinerea unei stări de bine datorită expunerii la lumina, îndeosebi în lunile de iarnă.