Alimentația corectă înainte și după sală

Atunci când cei mai mulți dintre noi încep să facă mișcare și optează pentru ore petrecute la sala de forță, tind să piardă din vedere micile corectări de alimentație. Acestea nu sunt necesare doar pentru antrenament, ci și pentru un stil de viață sănătos. Nu de puține ori se întâmpla ca oamenii să ”uite” acest aspect și sub scuza exercițiile făcute la sală, optează pentru un regim alimentar necorespunzător. În astfel de cazuri, rezultatele dorite nu apar, iar organismul va avea de suferit dacă nu primește nutrienții corespunzători. E drept faptul că o alimentație corespunzătoare cuprinde toate grupele de alimente, dar cu siguranță acesta nu este un motiv de a opta pentru mezeluri, dulciuri în exces sau preparate de tip fast food.  Read more „Alimentația corectă înainte și după sală”

Redeschiderea centrului: Masuri pentru a evita raspandirea infectiei cu noul coronavirus

Dragi prieteni,

Ne pregatim sa redeschidem portile centrului nostru pe 1 iulie.

Pentru a ne asigura ca reintalnirea noastra se va face in deplina siguranta, va rugam sa parcurgeti lista de masuri pe care am decis sa le implementam pentru a evita raspandirea infectiei cu noul coronavirus: Read more „Redeschiderea centrului: Masuri pentru a evita raspandirea infectiei cu noul coronavirus”

Specialiștii Aviației Wellness Center îți oferă un antrenament eficient pentru acasă

Tuturor ne este dor de sala de antrenament, însă în aceste momente, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să rămânem acasă. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunțăm la antrenamente. Din contră, trebuie să ne păstrăm rutina și să facem în continuare mișcare. Dacă asta nu s-a întâmplat până acum, aceste zile pot reprezenta punctul de început. De aceea, specialiștii în educație fizică de la Aviației Wellness Center îți oferă câteva sugestii de exerciții pentru un antrenament ușor de făcut acasă. Pentru el nu vei avea nevoie de accesorii, dar trebuie să ții cont de următoarele reguli: Read more „Specialiștii Aviației Wellness Center îți oferă un antrenament eficient pentru acasă”

Baby Spa – segmentul premium dedicat micuților campioni 

Aviației Wellness Center se numără printre cele mai prestigioase oaze de relaxare din București. Oaspeții centrului se bucură de o serie amplă de terapii, tratamente și antrenamente speciale, menite să aducă echilibrul interior și o stare generală de bine. Mai mult de atât, Aviației are ușile deschise pentru întreaga familie, de la mic la mare, datorită serviciilor oferite de Baby Spa, segmentul premium dedicat copiilor. Prin urmare, în timp ce părinții se relaxează, se antrenează sau pur și simplu se bucură de preparate culinare haute cuisine, micuții vor lua parte la una dintre cele mai benefice și mai antrenante activități: înotul.  Read more „Baby Spa – segmentul premium dedicat micuților campioni „

Tarife co-plata 7card

Stimati clienti,

Incepand cu data de 01.10.2019 tarifele percepute pentru co-plata vor fi urmatoarele:

 

  • LUNI – VINERI in intervalul 07.00 – 17.00 10 lei/intrare
  • LUNI – VINERI in intervalul 17.00 – 22.00 10 lei/intrare
  • SAMBATA – DUMINICA 10 lei/intrare
  • A DOUA ACCESARE 10 lei/intrare
  • ACCESARE ZONA SPA 15 lei/intrare

Ce mancam inainte si dupa sala?

Necesitatea inscrierii in cadrul unui program de miscare devine tot mai mare in zilele noastre, cand ajungem sa petrecem ore bune in fiecare zi stand pe scaunul de la birou sau cel din masina. Motivele pentru care alegem sa facem sport pot fi diferite de la persoana la persoana, incepand cu motivatia pentru o viata mai sanatoasa si culminand cu dorinta de a avea un corp mai antrenat si fara depozite adipoase.  Read more „Ce mancam inainte si dupa sala?”