Rooftop Bar&Events este un spatiu potrivit pentru o poveste. Situat la ultimul etaj al locatiei Aviatiei Wellness Center, Rooftop este o terasa in aer liber cu piscina si spatii special amenajate pentru relaxare, de unde te poti bucura de o panorama ravisanta a orasului. 

Chiar daca aici se mai organizeaza clase de miscare precum Aqua Shape, aerobic ori yoga, astfel incat participantii sa se bucure atat de efectele benefice ale sportului, dar si de relaxare sub razele placute ale soarelui, destinatia principala a ultimului etaj al centrului este reprezentata de organizarea evenimetelor.

Aici pot fi sustinute atat evenimente elegante, corporate, cat si aniversari sau petreceri pentru dupa-amiezile tarzii sau serile placute de vara. Piscina si umbrelutele chic, sezlongurile relaxante, o echipa de profesionisti si experienta in organizarea evenimentelor sunt doar cateva atuuri care garanteaza un eveniment de exceptie pentru zilele calde de vara.

Petreceri si aniversari

Cand pasesti pe terasa Rooftop simti ca ai ajuns intr-o oaza de relaxare si rasfat, departe de grijile cotidiene si aglomeratia orasului.

Fie ca este vorba despre o zi de nastere, o aniversare a unui eveniment special din viata dumneavoastra sau pur si simplu o petrecere pentru a sarbatori o reusita alaturi de prieteni, Rooftop devine o locatie ideala pentru a incepe cu discutii amicale si un cocktail langa piscina, ca apoi petrecerea sa continue cu momente de neuitat sub razele lunii, intr-o atmosfera racoroasa si o ambianta selecta.

Evenimente si petreceri corporate

Plasat in mijlocul uneia dintre cele mai aglomerate zone de business din capitala, ultimul etaj al centrului poate deveni o locatie perfecta pentru a destinde echipa si a aduce un plus de motivatie care sa alunge rutina de zi cu zi.

Piscina, sezlongurile, barul si zona de distractie induc relaxare si voie buna, astfel incat orice membru al echipei uita de stres si responsabilitatile de munca si savureaza un cocktail intr-o zi de vara ce poate deveni de neuitat.

Locatia devine potrivita de asemenea si pentru prezentarile de proiect care se doresc a fi elegante si cu mult fast.

Lansari de produs si evenimente pentru presa

Evenimentele selecte, elegante si care se doresc a fi iesite din comun pot fi organizate pe terasa Rooftop Bar&Events.

Spatiul multifunctional si inteligent amenajat permite adaptarea tematica a evenimentelor destinate lansarilor de produs sau chiar a prezentarilor de moda ori a micilor spectacole si momente de divertisment pe care organizatorii si le-au propus ca momente speciale ale evenimentului lor.

Pentru idei inedite si evenimente de enuitat nu ezitati sa ne contactati si chiar sa ne cereti sfatul. Alaturi de o echipa de profesionisti si o bucatarie cu specialitati alese, Rooftop Bar&Events garanteaza profesionalism fara cusur pentru cele mai reusite evenimente.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous reading
CUM SA ITI MENTII HIDRATAREA OPTIMA INTREAGA ZI
Next reading
AQUA SHAPE – MISCARE SI DISTRACTIE PENTRU VREMEA CALDA