Clasele de Aqua Shape imbina relaxarea din piscina cu efectele benefice si tonifiante ale miscarii, folosind exercitii efectuate pe ritmul unei muzici antrenante.

In functie de program si coregrafie, dar si de nivelul de antrenament al fiecaruia, se pot folosi elemente ajutatoare in apa, inele, greutati si asa mai departe, pentru a spori eficienta exercitiilor.

Cine merge la Aqua Shape?

Aceste clase reprezinta adesea o optiune ideala pentru cei care iubesc apa, dar nu neaparat stiu sa inoate, pentru cei care se afla deja la piscina si doresc o sedinta distractiva de Aqua Shape care sa le ofere un plus de energie, dar si pentru persoanele care doresc sa scape de celulita sau de kilogramele in plus.

Clasele de Aqua Shape au ca atu in fata altor programe de miscare faptul ca exercitiile sunt efectuate in apa, ceea ce face ca miscarea sa se execute fara a pune presiune pe coloana vertebrala sau articulatii, evitand totodata miscarile bruste (care nu pot fi efectuate in apa), dar si riscul de accidentare prin lovire sau cazatura.

Asadar clasele de Aqua Shape devin ideale pentru cei care au dureri sau afectiuni osteoarticulare, care au probleme de sanatate la nivelul coloanei vertebrale sau vor pur si simplu sa isi tonifice corpul, insa fara a lucra neaparat musculatura.

Prin presiunea exercitata la nivelul pielii, dar si prin masajul realizat de undele de apa, antrenamentele in piscina sunt ideale pentru a scapa de celulita si a capata un aspect mai ferm al pielii.

Clasele de Aqua Shape devin o alegere potrivita si pentru cei care obisnuiesc sa faca sport in mod regulat sau chiar au adoptat programe sportive intense, pentru ca lucrul in apa ajuta musculatura sa se detensioneze, previne febra musculara intensa si totodata are un puternic efect relaxant.

Pentru femeile insarcinate clasele de Aqua Shape reprezinta chiar o recomandare, miscarea in apa ajutand la diminuarea durerilor de coloana, la cresterea tonusului cardiovascular si la mentinerea unei greutati normale in sarcina.

Desigur ca pentru viitoarele mamici efortul in apa va fi ajustat dupa preferintele si posibilitatile fiecareia, scopul principal fiind reprezentat de mentinerea sanatatii femeii insarcinate.

Ce asteptari putem avea de la clasele de Aqua Shape?

Beneficiile gimnasticii acvatice sunt de necontestat. Iata numai cateva din efectele de care va puteti bucura frecventand clasele de Aqua Shape:

  • Imbunatatirea tonusului sistemului cardiovascular si a oxigenarii tisulare;
  • Sustinerea si imbunatatirea functiilor articulare;
  • Cresterea nivelului de energie si combaterea oboselii;
  • Reducerea celulitei;
  • Remodelare corporala;
  • Tonifierea musculaturii;
  • Imbunatatirea calitatii si aspectului pielii, aceasta devenind mai ferma, mai elastica;
  • Suplinirea aportului de vitamina D – importanta in metabolismul calciului, mai ales daca realizati gimnastica acvatica la piscinele deschise, in aer liber. Stiati ca vitamina D este produsa in mod natural de catre corpul nostru la nivelul pielii, numai sub influenta razelor soarelui? Iata deci ca prin participarea la clasele de Aqua Shape veti obtine atat un bronz sanatos, cat si o suplinire a nivelului de vitamina D in organism.
  • Accelerarea metabolismului si pierderea kilogramelor in plus.
  • Imbunatatirea circulatiei sanguine si ameliorarea durerilor de spate la femeile insarcinate.

In aceasta vara va asteptam in piscina Aviatiei Wellness Center sa va bucurati de soare, dar si de sedintele Aquashape deschise incepand cu data de 16 mai. Pentru ca locurile sunt limitate, va rugam sa ne contactati pentru programare.

 

SalveazăSalvează

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous reading
ROOFTOP BAR&EVENTS – LOCATIA IDEALA PENTRU EVENIMENTELE TALE
Next reading
INOTATORII BABY SPA SUNT INVITATI LA CONCURS!