Locul de joacă şi evenimente pentru copii din cadrul Aviaţiei Wellness Center este soluţia ideală de petrecere a timpului liber pentru cei mici, cu activităţi concepute special pentru ei, în timp ce părinţii se pot bucura de activitățile fitness&wellness.

Fie că este vorba de copilul mic, copilul ce abia începe să meargă sau un copil mai mare plin de energie, acest loc îi va oferi activităţi care să-i capteze interesul şi să-i stârnească imaginaţia .

Ştim  că sunteţi ocupaţi (avem şi noi copii), aşa că, din aceleaşi nevoi, am conceput o listă de evenimente, zone de joacă, servicii şi activităţi specifice, care au loc într-un spaţiu extins şi care întruneşte totodată condiţiile de siguranţă şi igienă, asigurându-vă astfel că micuţii sunt protejaţi şi fericiţi.

Copiii până în 14 ani se vor distra şi vor socializa într-un spaţiu amplu, sigur şi curat, dotat cu jocuri interactive şi sonorizare adecvată, sub atenta grijă şi supraveghere a profesorilor şi animatorilor.

Totodată, spaţiul de joacă pentru copii le stă la dispoziţie pentru petreceri private, astfel încât părinţii le pot oferi celor mici cele mai frumoase aniversări.  Prin urmare, dacă este ziua de naştere a copilului dumneavoastră şi vă doriţi o locaţie pentru petrecere în care acesta să se simtă ca-n poveşti alături de prietenii lui, Aviaţiei Wellness Center este cea mai potrivită soluţie! Cât timp copiii se joacă şi îşi petrec timpul distrându-se, părinţii au ocazia să se relaxeze în lounge-ul cu restaurant şi bar, unde pot avea un binemeritat moment de respiro şi de unde le pot urmări joaca în permanenţă.