Deoarece Aviaţiei Wellness Center este un concept dedicat întregii familii, clasele de grup dedicate copiilor sunt o modalitate excelentă de a-i ajuta să aibă un corp sănătos, de a-și face noi prieteni, de a-și descoperi noi aptitudini,și de a se relaxa prin mişcare după activităţile şcolare sau cele de grădiniţă.

Kempo Kids

Clasa de Kempo Kids este concepută în aşa manieră încât copiii să înveţe importanţa concentrării, a controlului asupra trupului şi asupra minţii, dar și a disciplinei.

Kyokushin Kids

Sensei Nicolae Stoian, 4 Dan, multiplu campion european, internațional și național, Branch-Chief în România al International Karate Organisation Kyokushinkaikan îi așteaptă pe cei mici să se antreneze împreună la Aviației Wellness Kyokushin Karate Academy.

Clase de Dans

La clasele de dans copii îşi vor petrece timpul într-un mediu în care se vor dezvolta armonios și vor face mişcare pe ritmurile elegante ale dansului sportiv, precum şi pe ritmuri de street dance şi hip hop.

Clase de Balet

Clasele de balet se desfăşoară în colaborare cu Casa de Balet, care foloseşte prestigioasă metodă Vaganova,  copiii beneficiind nu doar de dezvoltarea sculpturală oferită de această disciplină, ci şi de o înţelegere profundă a emoţiilor stârnite de arta baletului.

Zumba Kids

Copiii vor fi încântați să ia parte la clasa de Zumba Kids, concepută pentru dezvoltarea coordonării, a echilibrului, precum și a memoriei și a creativității, și o vor considera ca fiind cea mai amuzantă oră a săptămânii!